Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
SUMU-REPPU
SUMU-REPPU
Sumu-reppu on näppärän kokoinen ja kestävä. Reppu on tehty ylijäämäkankaasta. Repun sisällä on vetoketjutasku sekä erillinen osio tietokoneelle. Olkahihnat ovat topatut ja säädettävät eli reppu on mukava selälle. Käytämme vetoketjuina kestäviä metall..
99,00€
TUISKU OLKALAUKKU
TUISKU OLKALAUKKU
TUOTETIETOA. Repun on suunnitellut Miisa Asikainen. Repun materiaali on lajiteltu ja puhdistettu Suomessa. Reppu on ommeltu Virossa. Koko: 27x31 cm Materiaali: Ylijäämä kangas Väri: Musta ..
79,00€
KOHMEA TECH-REPPU
KOHMEA TECH-REPPU
Kohmea Tech -reppu on tilava ja kestävä. Reppu on tehty teknisestä ylijäämäkankaasta eli se on vedenpitävä. Repun sisällä on vetoketjutasku sekä erillinen osio tietokoneelle. Olkahihnat ovat topatut ja säädettävät eli reppu on mukava selälle. Käytämm..
139,00€
SUMU-REPPU
SUMU-REPPU
Sumu-reppu on tilava ja kestävä. Reppu on tehty ylijäämäkankaasta. Repun sisällä on vetoketjutasku sekä erillinen osio tietokoneelle. Olkahihnat ovat topatut ja säädettävät eli reppu on mukava selälle. Käytämme vetoketjuina kestäviä metalliketjuja. ..
99,00€
TROMBI TECH -LAUKKU
TROMBI TECH -LAUKKU
Trombi-laukku on tehty teknisestä ylijäämäkankaasta ja turvavyöstä. Laukun päälikangas on vettä hylkivä. Laukku on kätevän kokoinen jokapäiväiseen käyttöön. Laukun sisältä löytyy vetoketjutasku. Olkahihna on säädettävä ja irroitettava. Laukun on s..
79,00€
RIITE-REPPU
RIITE-REPPU
Riite-reppu on tehty käytetyistä turvavöistä. Repun sisällä on vetoketjutasku sekä erillinen osio tietokoneelle. Olkahihnat ovat topatut ja säädettävät eli reppu on mukava selälle. Käytämme vetoketjuina kestäviä metalliketjuja. Repun on suunnitell..
299,00€
KOHMEA KEINOTURKIS REPPU
KOHMEA KEINOTURKIS REPPU
Kohmea Fauxfur -reppu on tilava ja kestävä. Reppu on tehty ylijäämä keinoturkiksesta. Repun sisällä on vetoketjutasku sekä erillinen osio tietokoneelle. Olkahihnat ovat topatut ja säädettävät eli reppu on mukava selälle. Käytämme vetoketjui..
139,00€
TUISKU OLKALAUKKU
TUISKU OLKALAUKKU
TUOTETIETOA. Repun on suunnitellut Miisa Asikainen. Repun materiaali on lajiteltu ja puhdistettu Suomessa. Reppu on ommeltu Virossa. Koko: 27x31 cm Materiaali: Ylijäämä kangas Väri: Burgundy ..
79,00€
ILMA PUSSUKKA
ILMA PUSSUKKA
Ilma pikkulaukku on ihastuttava ja kätevän kokoinen pussukka tilanteisiin, joissa et halua kantaa mukanasi isoa laukkua. Se on valmistettu ylijäämäkeinonahasta ja turvevillanarusta. Narun pituus mahollistaa sen, että Ilmaa voi käyttää myös cross..
27,00€
KAJO-LAUKKU, PLANTAE
KAJO-LAUKKU, PLANTAE
Kajo-laukku on tehty ylijäämänahasta, johon on painettu plantae-printti. Kajo on tyylikäs ja ajaton laukku. Laukun olkahihna on säädettävä.  Laukku on suunniteltu ja ommeltu Suomessa. Laukun materiaali on lajiteltu ja puhdistettu Suomessa.&nb..
99,00€
PILKE-VYÖLAUKKU, MUSTA NAHKA
PILKE-VYÖLAUKKU, MUSTA NAHKA
Pilke-vyölaukku on tehty ylijäämänahkasta, kierrätysnahkasta sekä kierrätetystä turvavyöstä. Vyölaukkua voi käyttää modernisti olkalaukkuna tai perinteisenä vyölaukkuna. Pilke on todella tyylikäs ja kestävä. Turvavyöstä tehty olkahihna on säädettävä ..
119,00€
Perustuu 1 arvioon.
HAVU FAUX FUR
HAVU FAUX FUR
TUOTETIETOA. Laukun on suunnitellut Miisa Asikainen. Reppu on ommeltu Virossa. Koko: 48x37x19cm Materiaali: ylijäämä keinoturkis Väri: liila, tummanharmaa ..
75,00€
HAVU-LAUKKU, TEKOTURKIS TUMMANHARMAA
HAVU-LAUKKU, TEKOTURKIS TUMMANHARMAA
Havu-olkalaukku on tehty kierrätetystä tekoturkiksesta. Se on vuoritettu ylijäämäkernillä ja olkahihnat ovat kierrätysnahkaa. Laukku avataan ja suljetaan metalliklipsulla ja sisällä on tasku. Laukku on erittäin tilava ja tyylikäs. Laukku on s..
75,00€
TERRA-KORVAKORUT, MUSTA
TERRA-KORVAKORUT, MUSTA
Terra-korvakorut on tehty ylijääneistä kengänpohjallisista. Korvakorut on suunniteltu ja tehty Suomessa. Koko: 4,5 Materiaali: Ylijääneet kengänpohjalliset Väri: Musta   ..
36,00€
NAALI-ISTUINALUSTA
NAALI-ISTUINALUSTA
Tätä on toivottu. Tuomme takaisin klassikkotuotteemme Naali-istuinalustan. Varmista, että saat tämän maailman parhaan istuinalustan ja tilaa se nyt! Naali on täydellinen istuinalusta retkelle tai vaikkapa kesäteatteriin. Naalin toinen puoli on teh..
22,00€
  • Maksutavat