Globe Hope Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan. Globe Hopen kosmetiikkatuotteet tehdään Helsingissä. Tuotteet ovat hellävaraisia ja hoitavia.

Lista Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
HELMI-kuorintanaamio
HELMI-kuorintanaamio
Globe Hope by Mia Höytö HELMI - syväkosteuttava ja uudistava 50 ml HELMI on uskomattomasti ihoa elvyttävä naamio! Uudenlainen kuorintanaamio, joka kosteuttaa, heleyttää sekä elvyttää ihoa. Pseudoalteromonas Ferment Extract kiinteyttää ja parantaa ..
37,90€
IHANA-kasvovoide 50 ml
IHANA-kasvovoide 50 ml
Globe Hope by Mia Höytö IHANA - Kosteuttava kasvovoide 50 ml IHANA on täydellisen kevyt, erityisen hoitava ja kosteuttava kasvovoide. Se soveltuu erinomaisesti meikin alle jättäen iholle kuulaan ja kauniin mattapinnan. Ihana sisältää runsaasti an..
29,90€
Perustuu 2 arvioon.
IHANA-kasvovoide matkakoko
IHANA-kasvovoide matkakoko
Globe Hope by Mia Höytö IHANA - Kosteuttava kasvovoide 15 ml IHANA on täydellisen kevyt, erityisen hoitava ja kosteuttava kasvovoide. Se soveltuu erinomaisesti meikin alle jättäen iholle kuulaan ja kauniin mattapinnan. Ihana sisältää runsaasti an..
18,90€
KAUNIS-puhdistusgeeli 150 ml
KAUNIS-puhdistusgeeli 150 ml
Globe Hope by Mia Höytö KAUNIS - kasvojen puhdistusgeeli 150 ml KAUNIS on hellävarainen puhdistusgeeli, joka puhdistaa iholta meikin sekä epäpuhtaudet. Sokerista saatava sokeritensidi puhdistaa ihon hellävaroin. Sokeritensidi on hellävarainen, mut..
19,90€
Perustuu 1 arvioon.
KIRKAS-Vaalentava Päivävoide 50 ml
KIRKAS-Vaalentava Päivävoide 50 ml
Globe Hope by Mia Höytö KIRKAS - Vaalentava Päivävoide 50 ml KIRKAS Vaalentava Päivävoide on sarjamme hajusteeton vaihtoehto hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen ihonhoitoon. Kirkas antaa nimensäkin mukaisesti iholle kirkkautta ja heleyttä.  Lu..
37,90€
KUULAS-Vaalentava Yövoide 50 ml
KUULAS-Vaalentava Yövoide 50 ml
Globe Hope by Mia Höytö KUULAS - vaalentava yövoide 50 ml KUULAS Vaalentava Yövoide on sarjamme hajusteeton vaihtoehto hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen ihonhoitoon.  Kosteuttava ja ravitseva yövoide tukee solujen uudistumista ja siten hoita..
37,90€
LEMPEÄ UNI -öljyseerumi
LEMPEÄ UNI -öljyseerumi
Globe Hope by Mia Höytö LEMPEÄ UNI - öljyseerumi 30 ml   LEMPEÄ UNI -öljyseerumi tuo iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Soluja suojeleva bioaktiivinen yhdistelmä korjaa sekä lisää ihon kiinteyttä..
34,90€
Perustuu 1 arvioon.
LUMI - Vaalentava Seerumi 30 ml
LUMI - Vaalentava Seerumi 30 ml
Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö LUMI Vaalentava Seerumi 30 ml LUMI Vaalentava Seerumi antaa iholle heleyttä ja tasaisen sävyn. Lumi-seerumiin on valittu kombinaatio Suomen luonnon parhaita antimia, pakurikääpää, mustikkaa ja sianpuolukasta ..
37,90€
LUMI STRONG -seerumi
LUMI STRONG -seerumi
LUMI STRONG Vaalentava Seerumi 30 ml LUMI STRONG on erityisen tehokas ruskean liikapigmentin ja maksaläiskien vaalentamiseen kehitetty seerumi. Suojaa UV-säteilyn haitoilta ja mahdollistaa tasaisen rusketuksen. Levitä puhtaalle iholle aamuin illoi..
39,90€
LUMOUS-seerumi
LUMOUS-seerumi
Globe Hope by Mia Höytö LUMOUS - seerumi LUMOUS-seerumi hoitaa ihoa syvältä ja suojelee sitä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Seerumissa yhdistyvät skandinaavisen luonnon aarteina tunnetut koivunmahlauute, tyrniuute sekä kaurast..
29,90€
PUMPULI-käsivoide
PUMPULI-käsivoide
Globe Hope by Mia Höytö PUMPULI  - käsivoide 50 ml PUMPULI -käsivoide hemmottelee ihoa sekä kynsinauhoja. Sen valloittava koostumus imeytyy hetkessä jättäen kädet uskomattoman pehmeiksi. Ylelliset antioksidanttirikkaat öljyt suojelevat ihoa..
14,90€
SIEVÄ-puhdistusvoide
SIEVÄ-puhdistusvoide
Globe Hope by Mia Höytö SIEVÄ - puhdistusvoide 150 ml SIEVÄ puhdistaa ihon hellävaraisesti ja neutralisoi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia jättäen pehmeän kosteutetun tunteen iholle. Pohjoisen bioaktiivinen antioksidanttiyhdistelmä k..
31,90€
SILKKI-vartalovoide
SILKKI-vartalovoide
Globe Hope by Mia Höytö SILKKI  - vartalovoide 150 ml Silkkivaatteet ovat mielestämme parasta mitä iholle voi laittaa. Silkkinen pehmeys ja keveys hellivät ihoa tässä vartalovoiteessa. SILKKI vartalovoide on täyteläinen ihon kosteuttaja. Se..
23,90€
Perustuu 3 arvioon.
UNELMA-kosteusvoide 50 ml
UNELMA-kosteusvoide 50 ml
Globe Hope by Mia Höytö UNELMA - kosteusvoide 50 ml UNELMA on ylellinen intensiivisesti hoitava ja kosteuttava voide kasvoille, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat soluja sekä niiden DNA:ta. Unelma on täynnä parhaita..
31,90€
UNELMA-kosteusvoide matkakoko
UNELMA-kosteusvoide matkakoko
Globe Hope by Mia Höytö UNELMA - kosteusvoide 15 ml UNELMA on ylellinen intensiivisesti hoitava ja kosteuttava voide kasvoille, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat soluja sekä niiden DNA:ta. Unelma on täynnä parhaita..
15,90€
  • Maksutavat