Globe Hope haluaa pidentää tuotteiden elinikää niin pitkäksi kuin mahdollista. Tuotteillemme on korjaus- ja kierrätyspalvelu. Lisäksi löydät meiltä materiaalien hoito-ohjeet.

 

Korjauspalvelu


Globe Hope haluaa pidentää tuotteiden elinikää niin pitkäksi kuin mahdollista. Meille ei riitä se, että tarjoamme kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, joilla on jo yksi elämä takana, vaan tavoitteenamme on jatkaa materiaalien - ja tuotteidemme - elämää viimeiseen hengenvetoon asti.

Siksi Globe Hope tarjoaa korjauspalvelun tuotteilleen: puoli vuotta ostamisen jälkeen on mahdollista käyttää korjauspalvelua veloituksetta. Puolen vuoden jälkeenkin korjaamme elämän tiimellyksessä hajonneita tuotteitamme, mutta perimme siitä välittömät kustannukset. Haluamme tällä tavoin lykätä tarvetta ostaa uusia tuotteita mahdollisimman kauan ja helpottaa planeettamme kestokykyyn kohdistuvaa rasitusta.

Twice Loved Hope


Globe Hope ottaa vastaan asiakkaiden käytössä olleita Globe Hopen laukkuja, reppuja ja vaatteita. Asiakas saa palautuksista alennuskoodin Globe Hopen kauppaan. Globe Hope myy hyväkuntoiset käytetyt tuotteet omassa myymälässään Twice Loved Hope -konseptin kautta, ja huonokuntoisten tuotteiden materiaali kierrätetään uudeksi kuiduksi uusia tuotteita varten.

 

Materiaalien hoito-ohjeet


Käytössämme on paljon erilaisia materiaaleja. Katso täältä kuinka laukkuasi kuuluisi hoitaa ja huoltaa, jotta se säilyy mahdollisimman pitkän ajan.

 

  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa