UUTISET

Uutisia ja yleistä

Globe Hope kehitti pestävät ja tehokkaat Kestomaskit

in UUTISET .

Tiedote 13.8.2020​ Globe Hope tuo kuluttajamarkkinoille valikoiman kuitukankaisia Kestomaskeja. Pesunkestävä Kestomaski on valmistettu kotimaisesta, yli 85 % suodattavasta kuitukankaasta. Vintagen ystäville on suunniteltu design-valikoima, joka sisältää vaihtuvia kuoseja, jolla kuitukangas viim..

Lue lisää...

Maskituotanto sai Globe Hopen tinkimään periaatteistaan

in UUTISET .

Tiedote 20.5.2020 Globe Hopen arvot ja koronatilanne Kolme E:tä - Eettisyys, Ekologisuus ja Esteettisyys ovat Globe Hopen arvoja siinä missä Vastuullisuus, Vaikuttavuus ja Avoimuus. Kaikki nämä pysyvät, mutta jotain olennaista on nyt muuttunut. Globe Hopen perustaja ja toimitusjohtaja Se..

Lue lisää...

TEHTAANMYYMÄLÄN TAPAHTUMAT

in UUTISET .

KAIKKI TULEVAT TAPAHTUMAT OVAT PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN TAKIA.   TULEVAT TAPAHTUMAT NUMMELAN TEHTAANMYYMÄLÄSSÄ:   Kevään aikana tehtaanmyymälässä tapahtuu! Tule mukaan!   26.-29.2. TAKKIPÄIVÄT Vietämme huimia takkipäiviä 26.-29.2. Globe Hopen & SL Stud..

Lue lisää...

Syksy 2020: Globe Hope vallankumouksellinen vaatemallisto

in UUTISET .

    Tulossa syksyllä 2020: vallankumouksellinen vastuullinen vaatemallisto, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä langasta   Globe Hope lanseeraa vaatemalliston miehille ja naisille. Mallisto sisältää trikoo- ja neuletuotteita. Slow Fashion. Environmental awareness...

Lue lisää...

Globe Hopen jälleenmyyntiketju kasvaa

in UUTISET .

Globe Hopen ekologisia ja eettisesti valmistettuja laukkuja ja asusteita saa kaikkiaan 41 myyntipisteestä 27 paikkakunnalla. Uutena jälleenmyyjänä mukana on suomalaisten kauppiaiden omistama kotimainen erikoisliikeketju Moda. Nyt Globe Hopen tuotteita löytyy yhteensä kuudesta Modan myymälästä Kan..

Lue lisää...

Sokos uudeksi jälleenmyyjäksi!

in UUTISET .

Globe Hopen tuotteita löytyy jatkossa myös Sokoksilta!   Olemme erittäin onnellisia voidessamme kertoa, että jälleenmyyjäverkostomme on kasvanut! Tuotteitamme löytyy valikoiduilta Sokoksilta. Tuotevalikoimat löytyvät Turun, Tampereen sekä Helsingin Sokoksilta. Asusteosastoilta löytyvät Glob..

Lue lisää...

Kahvipakkauksille uusi elämä!

in UUTISET .

Yhteistyössä kahvipakkauksille uusi elämä!   K-ryhmä, Paulig ja Globe Hope yhdistävät voimansa ja ovat käynnistäneet Suomen ensimmäisen kahvipakkausten kiertotalouskokeilun: Kahvipakkauksia kerätään kesäkuusta vuoden loppuun asti Nummelan, Lohja Lempolan, Karkkilan, Vihdin ja Veikkolan K..

Lue lisää...

Vaatevallankumous by Globe Hope & Lovent

in UUTISET .

      GLOBE HOPEN ja LOVENT Designin pitkäaikainen yhteistyö tiivistyy, kun brändit yhdistävät voimansa ja palvelevat jatkossa saman katon alla kuluttaja-asiakkaita. Globe Hopen uudistettu Brand Store avattiin viime syksynä ja nyt LOVENT-brändin vastuulliset ja kotimaiset tre..

Lue lisää...
  • Maksutavat