UUTISET

Uutisia ja yleistä

Tulevat tapahtumat

in UUTISET .

9.11.-5.1.2019 Designkavereiden Iloiset Joulukaupat, Kuopion Matkus, sekä Forum Jyväskylä   15.-17.11  Suomen Kädentaidot -messut Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.   30.11 UPEE Second Hand Tampere-talossa klo 10-16   6.-8.12. Ornamon Design Joulumyyjäiset, H..

Lue lisää...

Globe Hopen materiaali- ja tarvikemyynti 2.0

in UUTISET .

Materiaali- ja tarvikemyynti Nummelan tehtaanmyymälässä   Tervetuloa Globe Hopen matriaali- ja tarvikemyyntiin perjantaina 20.9. klo 10-18 ja lauantaina 21.9. klo 10-15 osoitteessa Harjutie 14, Nummela. Myynnissä laaja valikoima materiaaleja hyvään hintaan, kuten kankaita, nahkapaloja, l..

Lue lisää...

Sokos uudeksi jälleenmyyjäksi!

in UUTISET .

Globe Hopen tuotteita löytyy jatkossa myös Sokoksilta!   Olemme erittäin onnellisia voidessamme kertoa, että jälleenmyyjäverkostomme on kasvanut! Tuotteitamme löytyy valikoiduilta Sokoksilta. Tuotevalikoimat löytyvät Turun, Tampereen sekä Helsingin Sokoksilta. Asusteosastoilta löytyvät Glob..

Lue lisää...

Kahvipakkauksille uusi elämä!

in UUTISET .

Yhteistyössä kahvipakkauksille uusi elämä!   K-ryhmä, Paulig ja Globe Hope yhdistävät voimansa ja ovat käynnistäneet Suomen ensimmäisen kahvipakkausten kiertotalouskokeilun: Kahvipakkauksia kerätään kesäkuusta vuoden loppuun asti Nummelan, Lohja Lempolan, Karkkilan, Vihdin ja Veikkolan K..

Lue lisää...

Globe Hopen materiaali- ja tarvikemyynti

in UUTISET .

    Olemme siivonneet varastoja ja löytäneet paljon hyvää materiaalia ja tarvikkeita, joista olemme valmiita luopumaan kukkarolle ystävällisin hinnoin. Tarjolla kankaita alkaen 0,5 € metri sekä paljon sekalaisia tarvikkeita, kuten turvavyön pätkiä, korutarvikkeita, tekoturkiksia, ..

Lue lisää...

Vaatevallankumous by Globe Hope & Lovent

in UUTISET .

      GLOBE HOPEN ja LOVENT Designin pitkäaikainen yhteistyö tiivistyy, kun brändit yhdistävät voimansa ja palvelevat jatkossa saman katon alla kuluttaja-asiakkaita. Globe Hopen uudistettu Brand Store avattiin viime syksynä ja nyt LOVENT-brändin vastuulliset ja kotimaiset tre..

Lue lisää...

ROSKATON VERKKOKAUPPA

in UUTISET .

      Kevät-kesä 2019 'AAMUNKOI' -malliston lanseerauksen yhdessä muutamme verkkokauppamme roskattomaksi. Toimitamme jatkossa kaikki kotimaan verkkokauppatilaukset RePack-pakkauksella kiinteään 3 € hintaan, joka kattaa pakkauksen pantin. RePack-pakkaus palautetaan lähimpään p..

Lue lisää...

Asiantuntevaa palvelua Stockmannilla

in UUTISET .

  Globe Hope x Stockmann   Globe Hopen Pop Up Helsingin keskustan Stockmannilla on jo täydessä vauhdissa. Pop up löytyy katutasosta naisten asusteiden osastolta. Mannerheimintien ovelta tultaessa Pop Up on heti oikealla. Haluamme panostaa asiakkaidemme palveluun ja sen t..

Lue lisää...
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa
Uutiskirje
Tilaa uutiskirje, voita 100 € lahjakortti! x

* Sähköposti: