BLOGI

Tilannepäivitys

in BLOGI .

Vielä hetki sitten meillä kenelläkään ei ollut aavistusta siitä millaisia aikoja nyt elämme. Tarvitsemme kaikki nyt tukea toisiltamme ja erityistä huolenpitoa. Toivomme, että tämä poikkeusaika kiinnittää huomiomme asioihin, jotka ovat meille oikeasti tärkeitä. Rakkaiden läheisten ihmistemme t..

Lue lisää...

Tekijät Globe Hopen takana osa 1: toimitusjohtaja Seija Lukkala

in BLOGI .

Motto: Hyväksy se mitä et voi muuttaa. Muuta se paremmaksi minkä voit. Me voimme muuttaa paljon, yksilöinä ja yhdessä! Mikä sai sinut perustamaan Globe Hopen? Huoli maapallon tulevaisuudesta, jota uhkaa kerskakulutus ja lyhytkestoinen kuluttaminen. Huoli nousee tiedosta, että väestö ja ta..

Lue lisää...

Kiertotalouden merkkipäivä White Monday

in BLOGI .

White Monday 25.11.2019 tuo ekologista kulutusajattelua vaihtoehdoksi ylikulutukselle. Kiertotalouden merkkipäivänä ei kasvateta jätekasaa eikä tuhlata luonnonvaroja. Maailman ylikulutuspäivä oli tänä vuonna 29.7. – yhä edellisiä vuosia aikaisemmin. Ylikulutuspäivä on laskennallisesti päivä, joll..

Lue lisää...

Pikavauhtia kaatopaikalle vuoden turhakkeena

in BLOGI .

YouTube-vaikuttaja Kalenterikarju kävi tutustumassa Globe Hopen vastuulliseen tuotantoon. Katso video!   Myyntiennätyksiä, vaateläjiä, viikoittain vaihtuvia valikoimia. Pikamuoti on noussut puheenaiheeksi tänä syksynä Suomessa. Syksyn 2019 ostoskeskushuumassa on nähty ennennäkemätönt..

Lue lisää...

Syysmallisto 2019

in BLOGI .

Katso syysmalliston fiilisvideo ja innostu ekologisesta muodista!   Videon tekijä Paavo Pengermä Mallit Antti ja Anna Kuvaaja Oskari Sarkima Stylisti Noora Makkonen Tuotesuunnittelijat: Miisa Asikainen & Anssi Ruokokoski       ..

Lue lisää...

Kestokassilla on väliä

in BLOGI .

  Nyt tämäkin on tutkittu: mainoslippukankaasta valmistettu kestokassi on ekologisin!    Neljä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijaa selvitti viiden eri kestokauppakassin elinkaarenaikaista hiilijalanjälkeä. Selvityksen tuloksena uudelleenkäytetystä mainoslippukankaasta valmist..

Lue lisää...

Kuka teki sinun laukkusi?

in BLOGI .

Lapsityö on yleinen ongelma tekstiilituotannossa. Kuluttajalle vastuullisen design-asusteen ostaminen voi olla yllättävän vaikeaa: joskus hinta on liian korkea, toisinaan sertifikaateista ei saa selkoa. Suomalaisuus ei sekään ole oikotie onneen: kotimaiset vaateyritykset menestyivät heikosti avo..

Lue lisää...

Kulutusjuhlaa luonnon hinnalla?

in BLOGI .

                                                 &nbs..

Lue lisää...
  • Maksutavat