Vaatevallankumous by Globe Hope & Lovent

in UUTISET .

 

 

 

GLOBE HOPEN ja LOVENT Designin pitkäaikainen yhteistyö tiivistyy, kun brändit yhdistävät voimansa ja palvelevat jatkossa saman katon alla kuluttaja-asiakkaita. Globe Hopen uudistettu Brand Store avattiin viime syksynä ja nyt LOVENT-brändin vastuulliset ja kotimaiset treenivaatteet ja urheiluasusteet löytyvät samasta tilasta.

 

– Yhteistyössä on voimaa, kiteyttää Jane Palmu, joka on LOVENT Design:n perustaja ja suunnittelija.

 

Globe Hopen Seija Lukkala kertoo, että yrityksillä on varsin samanlainen arvopohja eli molemmat tunnetaan vastuullisina toimijoina, jotka haastavat alan standardeja ja puhuvat kestävän kuluttamisen puolesta.

 

– Yhteistyö on luontevaa, kun tekemistä ohjaavat samanlaiset arvot ja kotimaisuus, muistuttaa Lukkala.

 

LOVENT on Jane Palmun vuonna 2014 perustama yritys, joka suunnittelee ja valmistaa vastuullisia ja pitkäikäisiä treenivaatteita ja urheiluasusteita. LOVENT-tuotemerkillä varustetut vaatteet ja asusteet sopivat niin kuntosalitreeniin kuin ryhmäliikuntaan ja ovat ajattomia sekä hyvin mitoitettuja erikokoisille käyttäjille. We Love the Movement eli LOVENT on lupaus laadusta, joustavuudesta ja kotimaisuudesta. Tuotteiden tarvepohjainen suunnittelu ja valmistus pienerissä ja lähituotantona Suomessa minimoi ylituotannon, työllistää suomalaisia sekä palvelee kotimaisuutta ja laadukkuutta arvostavaa kuluttajaa.

 

Yhteisen myymälän ansiosta molemmat yritykset pystyvät nyt palvelemaan kuluttajia entistä paremmin. Ensimmäinen yhteinen tapahtumakin on tulossa jo huhtikuun viimeiselle viikolle, kun kansainvälinen Vaatevallankumouksen viikko alkaa 22. huhtikuuta. Silloin myymälässä on ohjelmaa joka päivälle.

 

 

TULOSSA:

 

Vaatevallankumous by GLOBE HOPE ja LOVENT 22.–28.4.2019 Brand Storessa osoitteessa Harjutie 14, Nummela

 

Myymälä poikkeuksellisesti auki klo ti-pe 10-18 ja la 10-15.

Koko viikon ajan sekä Globe Hopen että Loventin normaalihintaiset tuotteet -10 %. Lisäksi Globe Hopen Outlet-tuotteet -70 %.

 

TI 18:00 Facebook-LIVE, Q&A vastuullisesta tekstiiliteollisuudesta, w / Seija Lukkala

KE 18:00 Ohjelma tarkentuu myöhemmin

TO 14–18:00 DESIGNERS, Suunnittelijat antavat opastusta ja neuvontaa tuotteiden valinnassa

PE 10 & 17 TEHDASKIERROS, Vierailut Globe Hopen tuotantotiloissa w/ Seija Lukkala

LA 10–15:00 Pientä purtavaa, isoja ajatuksia. Näkökulmia vastuulliseen kuluttamiseen, Seija Lukkala ja Jane Palmu

 

VAATEVALLANKUMOUS -viikolla 22.–28. huhtikuuta kampanjoimme yhdessä sen puolesta, että vaateteollisuudessa ihmisoikeuksien kunnioitus ja ympäristön suojelu on standardi, ei poikkeus.

 

Huhtikuun 24. päivä tulee kuluneeksi kuusi vuotta siitä, kun Rana Plaza -rakennus romahti Bangladeshissa. Yli 1 130 ompelutehtaan työntekijää kuoli ja yli 2 500 ihmistä loukkaantui. Siksi joka vuosi huhtikuun viimeisellä viikolla järjestetään Vaatevallankumous-kampanja, englanniksi Fashion Revolution. Vaatevallankumouksessa ihmiset ympäri maailman näyttävät, että haluamme vaateteollisuudelta vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Kysymme vaatemerkeiltä #whomademyclothes eli kuka minun vaatteeni on tehnyt. Lisätiedot: www.fashionrevolution.org.

Latest update: 23.01.2020
  • Maksutavat