VASTUULLISUUDESTA

in BLOGI .

 

 

 

Vaatevallankumousviikkoa vietetään jälleen viikolla 17 ja haluamme sen takia muistuttaa, miksi ja miten me olemme vastuullisia ja olemme olleet vuodesta 2003.

Globe Hope on perustettu täysin vastuullisuuden takia. Haluamme olla vastuullisia sekä ekologisesti että eettisesti.

Käytämme kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja eli emme lainkaan neitseellisiä raaka-aineita. Haluamme säästää luonnonvaroja ja hyödyntää mahdollisimman paljon olemassaolevaa materiaalia.

Lisäksi tuotamme tuotteet Suomessa ja Virossa lähituotantona, jotta voimme taata, että meidän tuotteita tekevät ihmiset saavat hyvän ja oikean palkan tekemästään työstä ja työolot ovat hyvät.

Käytämme EKOenergiaa Nummelan toimipisteessä ja lisäksi esimerkiksi riippulappumme ovat biohajoavia ja riippulapputarrat on tehty maissitärkkelyksestä. Verkkokauppapakettimme Suomeen toimitetaan uusiokäytettävillä RePack-pakkauksilla.

 

 

Esimerkkejä tuotantopaikoistamme:

Nipsulaukut- ja pussukat sekä korttikotelot tehdään Nokialla muutaman ompelijan tehtaassa
.
Turvavyölaukuista Kaste sekä uutuus Pilvi-laukku tehdään Katrin toimesta käsityönä Tampereella.

Muut turvavyötuotteet tehdään Annen toimesta käsityönä Mikkelissä.

Korut ja laukkukorut tehdään pääasiassa Riikan toimesta käsityönä Jyväskylässä.

Reput ja vetoketjulaukut tehdään pääasiassa Viron tehtailla, jotka ovat pieniä ompelimoja Tallinnassa ja Tallinnan lähistöllä. Lähes kaikki Viron yhteistyökumppaneista ovat tehneet kanssamme työtä jo vuosien ajan ja vierailemme tehtailla mahdolliisuuksien mukaan.

Turvevillaneuloksen tekee Heikki Kangasalla. Kangasalla on ainoa neulekone, joka pystyy tekemään turvelangasta neulosta.

 

 

Tuotteen tuotantomaan pystyy tarkistamaan verkkokaupasta tuotekohtaisesti tuotetekstistä, tuotteen riippulapusta sekä tuotteen sisältä löytyvästä kangasmerkistä.

Latest update: 16.07.2019
  • Maksutavat