Tähdestä Terraksi

in UUTISET .

Globe Hopen ilme on uudistettu ja uusi ilme lanseerataan verkkosivuillamme 1. syyskuuta 2018 alkaen. Ilmeemme on nyt pelkistetyn skandinaavinen ja rakentuu kokonaan mustan ja norsunluun valkoisen liittoon. Vihreä tähti-logo jää historiaan ja tilalle tulee terra-logo. Globe Hopelle terra terreus symboloi alkemistien maapalloa, jossa hylätystä ja unohdetusta tehdään rakastettavaa ja arvottomasta arvokasta. Uudistuksen myötä yrityksessämme avautuu luku kaksi, tulevaisuuden tarina. Brändi-ilmeen on suunnitellut graafinen suunnittelija Oskari Sarkima.
 

Logomuutoksella haluamme viestiä konkreettisesta arvomaailman muutosta, jossa vastuullinen design uusi suunnittelun standardi. Vastuullisuudesta on tullut valtavirtaa ja sen vuoksi uusi design-filosofiamme keskittyy funktionaalisempaan ja skandinaavisempaan linjaan, jossa kierrätysmateriaali on tuotteen pääominaisuus, mutta ajaton esteettisyys korostuu. Globe Hopen tuotteet ovat jatkossakin vastuullisia design- ja premium-tuotteita, jotka pitävät ympäristöstä huolta.

 

Ekodesignia kuluttajille ja yrityksille
 

Brändiuudistus on osa Globe Hopen uutta strategiaa, jossa yritys keskittyy kuluttajatuotteissa premium-laukkuihin, asusteisiin ja luonnonkosmetiikkaan. Samalla vaatevalikoima poistuu kuluttajamyynnistä.

 

Vanhan brändi-ilmeen mukaiset tuotteet myydään loppuun ale-hinnoin elokuun aikana, minkä jälkeen niiden loppuunmyynti jatkuu Outlet-myymälässä niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Brand Storeen Nummelaan lauantaina 1.9.2018 klo 10-15.    

 

Brand Store & Outlet

Harjutie 14

03100 Nummela

 
Latest update: 24.01.2020
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa