Globe Hope kehitti pestävät ja tehokkaat Kestomaskit

in UUTISET .

Tiedote 13.8.2020​

Globe Hope tuo kuluttajamarkkinoille valikoiman kuitukankaisia Kestomaskeja. Pesunkestävä Kestomaski on valmistettu kotimaisesta, yli 85 % suodattavasta kuitukankaasta. Vintagen ystäville on suunniteltu design-valikoima, joka sisältää vaihtuvia kuoseja, jolla kuitukangas viimeistellään.   
Globe Hope on kehittänyt kasvavaan tarpeeseen kokonaan uuden kategorian, Kestomaskit. Kestomaskissa yhdistyvät kertakäyttöisen kasvomaskin suodatusteho ja kangasmaskin pestävyys. Uudet Globe Hope Kestomaskit valmistetaan kotimaisesta Ahlstrom–Munksjön kuitukankaasta ompelemalla ja niiden kestävyys on testattu muun muassa 10 kerran pesussa 90 asteessa. Kestomaskit suositellaan pestäväksi jokaisen käyttökerran jälkeen korkeassa lämpötilassa. Globe Hope suosittelee maskien keittämistä, sillä se on nopea ja ekologinen tapa desinfioida koko perheen maskit. 
 
 
Maskeissa on eroja
Ns. kansanmaskeissa on runsaasti erilaista tarjontaa ja maskien viidakossa kuluttaja voi helposti hämmentyä. Kertakäyttömaskien suodatusteho on hyvä, mutta hinta kipuaa helposti korkealle runsaassa käytössä. 
Kangasmaskit puolestaan ovat ekologinen valinta, mutta puuvillan suodatusteho on yksinkertaisessa kankaassa vain noin 15–20 % ja toisaalta kerrostetussa maskissa hengittäminen voi olla vaikeaa. 
 
Globe Hope Kestomaskia on saatavilla kahta mallia: suorakaiteen muotoista kuitukangasta sekä vintage-kankaalla muotoon ommeltuja, kaksinkertaisia maskeja, joiden kuosi on vaihtuva. Globe Hope Kestomaski on kotimainen, kestävä ja hengittävä. Sen suodatusteho on lähes terveydenhuollon vaatimuksia vastaava, sillä se suodattaa yli 85 % hengitysilman partikkeleista. Syksyn valikoimassa on erilaisia kuoseja sekä kolmea eri kokoa: lasten koko sekä aikuisille S/M ja L/XL-koot.  
 
 
Lisätiedot
Seija Lukkala, toimitusjohtaja
p. 040 507 6778
seija.lukkala@globehope.com
 
Latest update: 31.08.2020
  • Maksutavat