Toimitusjohtajamme Seija Lukkala on valittu vuoden 2017 Helsingin Yrittäjänaiseksi. 

Helsingin Yrittäjänaiset ry on valinnut Seija Lukkalan vuoden 2017 Helsingin Yrittäjänaiseksi. Lukkala on Globe Hope Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Yrittäjänä Lukkala on ollut yli 30 vuoden ajan. Hän on myös neljän lapsen äiti. 

Globe Hope Oy on innovatiinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yrityksellä on kivijalkamyymälä, omat tuotantotilat, merkittävä alihankintaverkosto ja verkkokauppa. Yrityksellä on myös vientiä.

Liiketoiminnassa on vahvasti mukana vaikuttavuus, vastuullisuus ja avoimuus. Yritys on ollut suunnannäyttäjä myös muille toimialoille.

Helsingin Yrittäjänaiset ry arvostaa Lukkalaa työnantajana, koska hänen liiketoiminnassa näkyy vahvasti arvopohjainen yrittäjyys. 

Vuoden Helsingin Yrittäjänainen -palkinnolla yhdistys haluaa antaa tunnustusta yrittäjänaiselle, joka esimerkillään rohkaisee naisia kehittämään osaamistaan ja toteuttamaan unelmiaan. Palkintoa on jaettu vuodesta 1997 lähtien.

– Otan kiitollisena vastaan Yrittäjänaisten palkinnon, sillä on hienoa saada tunnustusta omilta joukoilta. Helsingin Yrittäjänaisissa on paljon energiaa, osaamista ja innovatiivisuutta. Arvostan nostoani tästä joukosta palkinnonsaajaksi, Lukkala myöntää.

– Haluan jakaa saamani palkinnon kaikkien yrittäjänaisten kanssa. Meissä on voimaa! Vuoden kääntyessä lopuilleen ja uuden alkaessa meillä on taas mahdollisuus näyttää voimamme.

Lue täältä alkuperäinen uutinen.