Globe Hope x Stockmann Pop Up

in UUTISET .


 

Globe Hope x Stockmann
 

 

Globe Hope avaa pop-up-myymälän Helsingin Stockmannin tavarataloon.

Valikoimassa nähdään syksyllä malliston laukkuja, reppuja, pussukoita ja asusteita ja valikoima täydentyy kevään aikana ajankohtaisilla uutuustuotteilla.

Stockmann panostaa vastuullisiin brändeihin ja tuo tavaratalon valikoimiin kotimaisen ekobrändin, Globe Hopen.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että ekologiset design-tuotteemme ovat saatavilla keskeiseltä paikalta Helsingin kantakaupungista, toimitusjohtaja Seija Lukkala kuvailee pop-up-myymälän merkitystä yritykselle. Lukkala kertoo, että yrityksen oma kivijalkamyymälä on ollut jäähyllä vuoden verran, kun yritys on panostanut brändi- ja valikoimauudistukseen.

– Koemme Stockmannin katutason myymälän nyt korvaavan oman lippulaivamyymälämme, Lukkala kiteyttää.

– Olemme todella iloisia Globe Hopen pop-up-myymälän avautumisesta Helsingin-tavarataloomme. Pop-up täydentää erinomaisesti vastuullista valikoimaamme ja tuo loistavasti esille kestävää ja kotimaista suunnittelua, Stockmannin yhteiskuntavastuupäällikkö Emilia Gädda puolestaan sanoo.

Globe Hope on panostanut myös verkkokauppaansa, joka lanseerattiin syksyllä 2018 uuden brändi-ilmeen yhteydessä. Perinteiset myyntikanavat Globe Hope näkee tärkeänä, sillä etenkin ekotuotteissa materiaalin tunnustelu antaa tuotteelle ulottuvuuden, jota verkkokauppa ei pysty välittämään. Globe Hopen kaikki tuotteet on valmistettu kierrätetystä materiaalista ja ne ovat erittäin kestäviä.

– Tuotteemme saavat inspiraationsa materiaalista, joka on kertaalleen hylätty. Teemme siitä uudelleen rakastettavaa, kuvailevat malliston suunnittelijat Anssi Ruokokoski ja Miisa Asikainen .

- Tämän hetken suosituin tuote on ollut Hanki-pipo, joka valmistetaan ylijäämäturvelangasta, kertoo Asikainen.

Globe Hopen pop-up-myymälä löytyy Helsingin keskustan tavaratalon ensimmäisestä kerroksesta ja se avataan 18. tammikuuta 2019. ❤️

 

 

Latest update: 14.01.2019
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa
Uutiskirje
Tilaa uutiskirje, voita 100 € lahjakortti! x

* Sähköposti: