ghfghgfhgfhgfhg

fgh fg f ghf gh ghf ghfghf ghf ghf  ghfgf hghf ghfgf hghf 

Kiertotalouden merkkipäivä White Monday

in BLOGI .

White Monday 25.11.2019 tuo ekologista kulutusajattelua vaihtoehdoksi ylikulutukselle. Kiertotalouden merkkipäivänä ei kasvateta jätekasaa eikä tuhlata luonnonvaroja. Maailman ylikulutuspäivä oli tänä vuonna 29.7. – yhä edellisiä vuosia aikaisemmin. Ylikulutuspäivä on laskennallisesti päivä, jolloin ihmisten ekologinen jalanjälki ylittää maapallon biokapasiteetin, eli kyvyn tuottaa uusiutuvia luonnonvaroja ja käsitellä fossiilisten polttoaineiden käytön aiheuttamia kasvihuonekaasupäästöjä. Suomalaisten ylikulutuspäivä oli vuonna 2019 jo 5. huhtikuuta. Suomalaiset siis kuluttavat osan..

Lue lisää...

Pikavauhtia kaatopaikalle vuoden turhakkeena

in BLOGI .

YouTube-vaikuttaja Kalenterikarju kävi tutustumassa Globe Hopen vastuulliseen tuotantoon. Katso video!   Myyntiennätyksiä, vaateläjiä, viikoittain vaihtuvia valikoimia. Pikamuoti on noussut puheenaiheeksi tänä syksynä Suomessa. Syksyn 2019 ostoskeskushuumassa on nähty ennennäkemätöntä avajaisryntäystä. Vastikään Suomeen rantautuneet, edullista ja nopeasyklistä muotia tarjoavat kansainväliset vaateketjut ovat tehneet myyntiennätyksiä Helsingissä. Suomalaiset ovat tarttuneet innokkaina uusien vaatemerkkien tarjouksiin, ja jälki on ollut joskus jopa karua. Esimerkiksi Iltalehti..

Lue lisää...

Syysmallisto 2019

in BLOGI .

Katso syysmalliston fiilisvideo ja innostu ekologisesta muodista!       ..

Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

in UUTISET .

9.11.-5.1.2019 Designkavereiden Iloiset Joulukaupat, Kuopion Matkus, sekä Forum Jyväskylä   15.-17.11  Suomen Kädentaidot -messut Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.   30.11 UPEE Second Hand Tampere-talossa klo 10-16   6.-8.12. Ornamon Design Joulumyyjäiset, Helsingin Kaapelitehtaalla   7.-8.12. Designtori Joulu, Tampereen Tullikamarilla   Lisäksi olemme mukana muutamissa muissa joulun pop-upeissa Turussa sekä Nummelassa. Näistä lisää myöhemmin!     ..

Lue lisää...

Globe Hopen materiaali- ja tarvikemyynti 2.0

in UUTISET .

Materiaali- ja tarvikemyynti Nummelan tehtaanmyymälässä   Tervetuloa Globe Hopen matriaali- ja tarvikemyyntiin perjantaina 20.9. klo 10-18 ja lauantaina 21.9. klo 10-15 osoitteessa Harjutie 14, Nummela. Myynnissä laaja valikoima materiaaleja hyvään hintaan, kuten kankaita, nahkapaloja, lankoja, nauhoja, kuminauhoja, vetoketjuja sekä sekalaisia tarvikkeita. Tervetuloa ostoksille! Myymälässä tarjouksia myös Globe Hope -tuotteista ja myymälän takaosasta löytyy Outlet-puoli.     ..

Lue lisää...

Sokos uudeksi jälleenmyyjäksi!

in UUTISET .

Globe Hopen tuotteita löytyy jatkossa myös Sokoksilta!   Olemme erittäin onnellisia voidessamme kertoa, että jälleenmyyjäverkostomme on kasvanut! Tuotteitamme löytyy valikoiduilta Sokoksilta. Tuotevalikoimat löytyvät Turun, Tampereen sekä Helsingin Sokoksilta. Asusteosastoilta löytyvät Globe Hopen klassikkolaukut, -reput ja -asusteet sekä syksyn uutuudet!     ..

Lue lisää...

Kahvipakkauksille uusi elämä!

in UUTISET .

Yhteistyössä kahvipakkauksille uusi elämä!   K-ryhmä, Paulig ja Globe Hope yhdistävät voimansa ja ovat käynnistäneet Suomen ensimmäisen kahvipakkausten kiertotalouskokeilun: Kahvipakkauksia kerätään kesäkuusta vuoden loppuun asti Nummelan, Lohja Lempolan, Karkkilan, Vihdin ja Veikkolan K-Supermarketeissa, joista tyhjät pakkaukset toimitetaan Globe Hopelle. Globe Hope tekee kahvipakkauksista tuotesarjan, joka tulee myyntiin Globe Hopen ja Pauligin verkkokauppoihin sekä K-Supermarketeihin.   ..

Lue lisää...

Kestokassilla on väliä

in BLOGI .

  Nyt tämäkin on tutkittu: mainoslippukankaasta valmistettu kestokassi on ekologisin!    Neljä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijaa selvitti viiden eri kestokauppakassin elinkaarenaikaista hiilijalanjälkeä. Selvityksen tuloksena uudelleenkäytetystä mainoslippukankaasta valmistettu kassi on ekologisin valinta, mutta vain silloin kun sitä todella käytetään.    Miksi mainoslippukangas on sitten ekologisin? Kierrätysmateriaalista tehdyn lippukangaskassin elinkaaren tarkastelu alkoi valmiista, kertaalleen käytetystä kankaasta. Näin kestokassin hiilidioksidipää..

Lue lisää...
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa
Uutiskirje
Tilaa uutiskirje, voita 100 € lahjakortti! x

* Sähköposti: