ghfghgfhgfhgfhg

fgh fg f ghf gh ghf ghfghf ghf ghf  ghfgf hghf ghfgf hghf 

Asiantuntevaa palvelua Stockmannilla

in UUTISET .

  Globe Hope x Stockmann   Globe Hopen Pop Up Helsingin keskustan Stockmannilla on jo täydessä vauhdissa. Pop up löytyy katutasosta naisten asusteiden osastolta. Mannerheimintien ovelta tultaessa Pop Up on heti oikealla. Haluamme panostaa asiakkaidemme palveluun ja sen takia jatkossa aina lauantaisin Globe Hopen Pop Upissa on asiantuntija paikalla klo 12-18. Lauantaina 9.2. teitä palvelee Globe Hopen Pop Upissa suunnittelija Miisa Asikainen, joka on paikalla kertomassa tuotteista, mallistosta, materiaaleista sekä auttamassa sinua tuotteiden kanssa. 16.3. pop up..

Lue lisää...

Globe Hope x Stockmann Pop Up

in UUTISET .

  Globe Hope x Stockmann     Globe Hope avaa pop-up-myymälän Helsingin Stockmannin tavarataloon. Valikoimassa nähdään syksyllä malliston laukkuja, reppuja, pussukoita ja asusteita ja valikoima täydentyy kevään aikana ajankohtaisilla uutuustuotteilla. Stockmann panostaa vastuullisiin brändeihin ja tuo tavaratalon valikoimiin kotimaisen ekobrändin, Globe Hopen. – Olemme erittäin iloisia siitä, että ekologiset design-tuotteemme ovat saatavilla keskeiseltä paikalta Helsingin kantakaupungista, toimitusjohtaja Seija Lukkala kuvailee pop-up-myymälän merkitys..

Lue lisää...

Globe Hope cosmetics Japanin suurimpaan tavarataloketjuun

in UUTISET .

Globe Hope cosmetics Japanin suurimpaan tavarataloketjuun   Globe Hope Cosmeticsin ensimmäinen kansainvälistymistavoite onnistui – aloitti yhteistyön Japanin suurimman tavarataloketjun Isetanin kanssa. Suomalainen Ecocert -sertifioitu -kosmetiikkamerkki avasi shop-in-shop myymälän Tokion Isetan -tavaratalossa marraskuun puolivälissä. Seuraavaksi Globe Hope Cosmetics avaa myymälän Isetan Kyotossa, ja toisessa suuressa tavarataloketjussa Matsuzakayassa, Nagoyassa. Brändi uskoo, että pohjolan luonnonkosmetiikka on Suomen seuraava vientituote. Vuonna 2003 perustettu Globe Hop..

Lue lisää...

ANTI BLACK FRIDAY

in UUTISET .

Anti Black Friday   Globe Hope viettää perjantaina 23. marraskuuta Anti-Black Fridayta, joka tunnetaan myös nimellä Älä osta mitään -päivä. Perjantaina suljemme tehtaanmyymälämme Nummelassa päiväksi, sillä eettinen ja ekologinen yritys haluaa kannustaa ostamaan vastuullisesti ympäri vuoden. Black Friday jalkautui Suomeen kunnolla vasta muutama vuosi sitten, ja se on ilmiönä kasvanut vuosittain. Päivällä tarkoitetaan kulutuksen juhlapäivää, jolloin kaupat tekevät jopa äärimmäisiä tarjouksia houkutellakseen ostajia. Päivän nimen on arveltu liittyvän kirjanpitoon ja aikaan, jol..

Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

in UUTISET .

Tulevia tapahtumia   Suomen Kädentaidot -messut 16.-18.11.2018   Ornamon Design Joulu 7.-9.12.2018     Olemme mukana tulevilla Suomen Kädentaidot -messuilla 16.-18.11.2018 Tampereella sekä Ornamon Design Joulussa 7.-9.12. Kaapelitehtaalla Helsingissä.   Suomen Kädentaidot -messuilla luvassa on messuspessuja ja tarjouksia. Tampereen messut on täydellinen paikka tulla ostamaan ekologiset joululahjat meidän valikoimista.   Nähdään osastolla E 528.   ..

Lue lisää...

HSY:n verhot uusiokäyttöön

in ASIAKASTARINAT .

  HSY:n verhot uusiokäyttöön     Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY muutti päätoimipisteensä Itä-Pasilasta Ilmalaan. Siinä yhteydessä vanhan toimipisteen verhot olivat menossa poistoon. HSY:n arvojen mukaisesti yrityksessä ryhdyttiin pohtimaan, miten vanhoja verhoja voisi uusiokäyttää. Kumppaniksi valikoitui Globe Hope, joka teki verhojen uusiokäytöstä ehdotuksen: uuteen avokonttoriin toimistolaukkuja villaverhoista ja kestopussukoita hedelmille valoverhoista.   – Kun saimme kuulla, että muutamme uusiin tiloihin, meille oli selvää, että..

Lue lisää...

Yritysvastuulaki Suomeen – mukana ykkösketjussa

in UUTISET .

  Yritystoiminnalla ja kansainvälisellä kaupalla on valtava merkitys ihmisoikeuksien toteutumisessa. Yritykset tuottavat tarpeellisia tuotteita, palveluita ja innovaatioita, työllistävät ja maksavat veroja, jotka mahdollistavat valtioille esimerkiksi koulutuksen ja terveydenhuollon järjestämisen. Joskus kolikolla on kuitenkin kääntöpuoli, ja kansainvälisissä arvoketjuissa saatetaan polkea esimerkiksi lasten, työntekijöiden ja yhteisöjen oikeuksia.   Yhä useammat kuluttajat haluavat luottaa siihen, että ostettujen tuotteiden taustalla ei ole lapsityövoimaa, pakkotyötä tai muita..

Lue lisää...

I love me -messut 19-21.10.

in UUTISET .

Ekomuotia I love me -messuilla!     Olemme mukana I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.–21. lokakuuta. Tervetuloa tutustumaan uuteen syysmallistoomme ja uudistuneeseen brändiimme. Osastollamme voit tehdä myöd outlet-löytöjä vanhan brändimme valikoimista.   Globe Hopen osastolta löydät syksyn 2018 Riite-malliston laukut, reput, pussukat, korut ja pipot sekä uuden tuoteperheemme, luonnonkosmetiikan. Löydät meidät osastolta 6u55.   Pysy kuulolla – stay tuned! Julkaisemme messu-spessuja eli huikeita tarjouksia lähempänä messuja.   ..

Lue lisää...
  • Paytrail
  • Visa
  • MasterCard
Uutiskirje
Kuule ensimmäisenä viimeisimmät uutiset x

* Sähköposti: