ghfghgfhgfhgfhg

fgh fg f ghf gh ghf ghfghf ghf ghf  ghfgf hghf ghfgf hghf 

VASTUULLISUUDESTA

in BLOGI .

      Vaatevallankumousviikkoa vietetään jälleen viikolla 17 ja haluamme sen takia muistuttaa, miksi ja miten me olemme vastuullisia ja olemme olleet vuodesta 2003. Globe Hope on perustettu täysin vastuullisuuden takia. Haluamme olla vastuullisia sekä ekologisesti että eettisesti. Käytämme kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja eli emme lainkaan neitseellisiä raaka-aineita. Haluamme säästää luonnonvaroja ja hyödyntää mahdollisimman paljon olemassaolevaa materiaalia. Lisäksi tuotamme tuotteet Suomessa ja Virossa lähituotantona, jotta voimme taata, että meidän tuotte..

Lue lisää...

Vaatevallankumous by Globe Hope & Lovent

in UUTISET .

      GLOBE HOPEN ja LOVENT Designin pitkäaikainen yhteistyö tiivistyy, kun brändit yhdistävät voimansa ja palvelevat jatkossa saman katon alla kuluttaja-asiakkaita. Globe Hopen uudistettu Brand Store avattiin viime syksynä ja nyt LOVENT-brändin vastuulliset ja kotimaiset treenivaatteet ja urheiluasusteet löytyvät samasta tilasta.   – Yhteistyössä on voimaa, kiteyttää Jane Palmu, joka on LOVENT Design:n perustaja ja suunnittelija.   Globe Hopen Seija Lukkala kertoo, että yrityksillä on varsin samanlainen arvopohja eli molemmat tunnetaan vastuullis..

Lue lisää...

ROSKATON VERKKOKAUPPA

in UUTISET .

      Kevät-kesä 2019 'AAMUNKOI' -malliston lanseerauksen yhdessä muutamme verkkokauppamme roskattomaksi. Toimitamme jatkossa kaikki kotimaan verkkokauppatilaukset RePack-pakkauksella kiinteään 3 € hintaan, joka kattaa pakkauksen pantin. RePack-pakkaus palautetaan lähimpään postilaatikkoon litistettynä niin, että viivakoodi jää näkyviin. Lahjoitamme jokaisesta palautetusta RePack-pakkauksesta 50 snt Itämeren suojelutyöhön. TRASH FREE FOR BALTIC SEA!   Emme halua olla omalta osaltamme lisäämässä verkkokaupan tuomaa jätettä.   RePack on suomalainen ke..

Lue lisää...

Asiantuntevaa palvelua Stockmannilla

in UUTISET .

  Globe Hope x Stockmann   Globe Hopen Pop Up Helsingin keskustan Stockmannilla on jo täydessä vauhdissa. Pop up löytyy katutasosta naisten asusteiden osastolta. Mannerheimintien ovelta tultaessa Pop Up on heti oikealla. Haluamme panostaa asiakkaidemme palveluun ja sen takia jatkossa aina lauantaisin Globe Hopen Pop Upissa on asiantuntija paikalla klo 12-18. Lauantaina 9.2. teitä palvelee Globe Hopen Pop Upissa suunnittelija Miisa Asikainen, joka on paikalla kertomassa tuotteista, mallistosta, materiaaleista sekä auttamassa sinua tuotteiden kanssa. 16.3. pop up..

Lue lisää...

Globe Hope x Stockmann Pop Up

in UUTISET .

  Globe Hope x Stockmann     Globe Hope avaa pop-up-myymälän Helsingin Stockmannin tavarataloon. Valikoimassa nähdään syksyllä malliston laukkuja, reppuja, pussukoita ja asusteita ja valikoima täydentyy kevään aikana ajankohtaisilla uutuustuotteilla. Stockmann panostaa vastuullisiin brändeihin ja tuo tavaratalon valikoimiin kotimaisen ekobrändin, Globe Hopen. – Olemme erittäin iloisia siitä, että ekologiset design-tuotteemme ovat saatavilla keskeiseltä paikalta Helsingin kantakaupungista, toimitusjohtaja Seija Lukkala kuvailee pop-up-myymälän merkitys..

Lue lisää...

Globe Hope cosmetics Japanin suurimpaan tavarataloketjuun

in UUTISET .

Globe Hope cosmetics Japanin suurimpaan tavarataloketjuun   Globe Hope Cosmeticsin ensimmäinen kansainvälistymistavoite onnistui – aloitti yhteistyön Japanin suurimman tavarataloketjun Isetanin kanssa. Suomalainen Ecocert -sertifioitu -kosmetiikkamerkki avasi shop-in-shop myymälän Tokion Isetan -tavaratalossa marraskuun puolivälissä. Seuraavaksi Globe Hope Cosmetics avaa myymälän Isetan Kyotossa, ja toisessa suuressa tavarataloketjussa Matsuzakayassa, Nagoyassa. Brändi uskoo, että pohjolan luonnonkosmetiikka on Suomen seuraava vientituote. Vuonna 2003 perustettu Globe Hop..

Lue lisää...

ANTI BLACK FRIDAY

in UUTISET .

Anti Black Friday   Globe Hope viettää perjantaina 23. marraskuuta Anti-Black Fridayta, joka tunnetaan myös nimellä Älä osta mitään -päivä. Perjantaina suljemme tehtaanmyymälämme Nummelassa päiväksi, sillä eettinen ja ekologinen yritys haluaa kannustaa ostamaan vastuullisesti ympäri vuoden. Black Friday jalkautui Suomeen kunnolla vasta muutama vuosi sitten, ja se on ilmiönä kasvanut vuosittain. Päivällä tarkoitetaan kulutuksen juhlapäivää, jolloin kaupat tekevät jopa äärimmäisiä tarjouksia houkutellakseen ostajia. Päivän nimen on arveltu liittyvän kirjanpitoon ja aikaan, jol..

Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

in UUTISET .

Tulevia tapahtumia   Suomen Kädentaidot -messut 16.-18.11.2018   Ornamon Design Joulu 7.-9.12.2018     Olemme mukana tulevilla Suomen Kädentaidot -messuilla 16.-18.11.2018 Tampereella sekä Ornamon Design Joulussa 7.-9.12. Kaapelitehtaalla Helsingissä.   Suomen Kädentaidot -messuilla luvassa on messuspessuja ja tarjouksia. Tampereen messut on täydellinen paikka tulla ostamaan ekologiset joululahjat meidän valikoimista.   Nähdään osastolla E 528.   ..

Lue lisää...
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa
Uutiskirje
Kuule ensimmäisenä viimeisimmät uutiset x

* Sähköposti: