ghfghgfhgfhgfhg

fgh fg f ghf gh ghf ghfghf ghf ghf  ghfgf hghf ghfgf hghf 

Globe Hopen materiaali- ja tarvikemyynti 2.0

in UUTISET .

Materiaali- ja tarvikemyynti Nummelan tehtaanmyymälässä   Tervetuloa Globe Hopen matriaali- ja tarvikemyyntiin perjantaina 20.9. klo 10-18 ja lauantaina 21.9. klo 10-15 osoitteessa Harjutie 14, Nummela. Myynnissä laaja valikoima materiaaleja hyvään hintaan, kuten kankaita, nahkapaloja, lankoja, nauhoja, kuminauhoja, vetoketjuja sekä sekalaisia tarvikkeita. Tervetuloa ostoksille! Myymälässä tarjouksia myös Globe Hope -tuotteista ja myymälän takaosasta löytyy Outlet-puoli.     ..

Lue lisää...

Sokos uudeksi jälleenmyyjäksi!

in UUTISET .

Globe Hopen tuotteita löytyy jatkossa myös Sokoksilta!   Olemme erittäin onnellisia voidessamme kertoa, että jälleenmyyjäverkostomme on kasvanut! Tuotteitamme löytyy valikoiduilta Sokoksilta. Tuotevalikoimat löytyvät Turun, Tampereen sekä Helsingin Sokoksilta. Asusteosastoilta löytyvät Globe Hopen klassikkolaukut, -reput ja -asusteet sekä syksyn uutuudet!     ..

Lue lisää...

Kahvipakkauksille uusi elämä!

in UUTISET .

Yhteistyössä kahvipakkauksille uusi elämä!   K-ryhmä, Paulig ja Globe Hope yhdistävät voimansa ja ovat käynnistäneet Suomen ensimmäisen kahvipakkausten kiertotalouskokeilun: Kahvipakkauksia kerätään kesäkuusta vuoden loppuun asti Nummelan, Lohja Lempolan, Karkkilan, Vihdin ja Veikkolan K-Supermarketeissa, joista tyhjät pakkaukset toimitetaan Globe Hopelle. Globe Hope tekee kahvipakkauksista tuotesarjan, joka tulee myyntiin Globe Hopen ja Pauligin verkkokauppoihin sekä K-Supermarketeihin.   ..

Lue lisää...

Kestokassilla on väliä

in BLOGI .

  Nyt tämäkin on tutkittu: mainoslippukankaasta valmistettu kestokassi on ekologisin!    Neljä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijaa selvitti viiden eri kestokauppakassin elinkaarenaikaista hiilijalanjälkeä. Selvityksen tuloksena uudelleenkäytetystä mainoslippukankaasta valmistettu kassi on ekologisin valinta, mutta vain silloin kun sitä todella käytetään.    Miksi mainoslippukangas on sitten ekologisin? Kierrätysmateriaalista tehdyn lippukangaskassin elinkaaren tarkastelu alkoi valmiista, kertaalleen käytetystä kankaasta. Näin kestokassin hiilidioksidipää..

Lue lisää...

Kuka teki sinun laukkusi?

in BLOGI .

Lapsityö on yleinen ongelma tekstiilituotannossa. Kuluttajalle vastuullisen design-asusteen ostaminen voi olla yllättävän vaikeaa: joskus hinta on liian korkea, toisinaan sertifikaateista ei saa selkoa. Suomalaisuus ei sekään ole oikotie onneen: kotimaiset vaateyritykset menestyivät heikosti avoimuuteen keskittyvässä kansainvälisessä vastuullisuusarvioinnissa, jonka teetti Eettisen kaupan puolesta ry.   Onko shoppailu lempipuuhiasi tai tekeekö uusi laukku onnelliseksi? Laadukkaista design-tuotteista saa ja pitää voida nauttia hyvällä omatunnolla. Omantunnon tueksi kuluttajalla jää ..

Lue lisää...

Kulutusjuhlaa luonnon hinnalla?

in BLOGI .

                                                                                                   &nbs..

Lue lisää...

Globe Hopen materiaali- ja tarvikemyynti

in UUTISET .

    Olemme siivonneet varastoja ja löytäneet paljon hyvää materiaalia ja tarvikkeita, joista olemme valmiita luopumaan kukkarolle ystävällisin hinnoin. Tarjolla kankaita alkaen 0,5 € metri sekä paljon sekalaisia tarvikkeita, kuten turvavyön pätkiä, korutarvikkeita, tekoturkiksia, vintagekankaita yms.   Tervetuloa penkomaan varastojamme ja tekemään hyviä löytöjä! Aika: perjantaina 10.5.  klo 12-18. Paikka: Globe Hopen Brand Store & tehdas, Harjutie 14, Nummela       Tarkempaa infoa ja kuvia Facebookista   Lisä..

Lue lisää...

VASTUULLISUUDESTA

in BLOGI .

      Vaatevallankumousviikkoa vietetään jälleen viikolla 17 ja haluamme sen takia muistuttaa, miksi ja miten me olemme vastuullisia ja olemme olleet vuodesta 2003. Globe Hope on perustettu täysin vastuullisuuden takia. Haluamme olla vastuullisia sekä ekologisesti että eettisesti. Käytämme kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja eli emme lainkaan neitseellisiä raaka-aineita. Haluamme säästää luonnonvaroja ja hyödyntää mahdollisimman paljon olemassaolevaa materiaalia. Lisäksi tuotamme tuotteet Suomessa ja Virossa lähituotantona, jotta voimme taata, että meidän tuotte..

Lue lisää...
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa
Uutiskirje
Tilaa uutiskirje, voita 100 € lahjakortti! x

* Sähköposti: