ghfghgfhgfhgfhg

fgh fg f ghf gh ghf ghfghf ghf ghf  ghfgf hghf ghfgf hghf 

TEHTAANMYYMÄLÄN TAPAHTUMAT

in UUTISET .

TULEVAT TAPAHTUMAT NUMMELAN TEHTAANMYYMÄLÄSSÄ:   Kevään aikana tehtaanmyymälässä tapahtuu! Tule mukaan!   26.-29.2. TAKKIPÄIVÄT Vietämme huimia takkipäiviä 26.-29.2. Globe Hopen & SL Studion takit jopa -70 %. Tule tekemään laadukkaita takkilöytöjä! 11.-14.3. KANGAS- JA MATERIAALIMYYNTI Olemme jälleen siivonneet varastoja ja myymme paljon laadukkaita kankaita (tekoturkiksia, puuvilla- villa ja työvaatekankaita). Jos ompelusormiasi syyhyää, tule ostamaan materiaalit meiltä. Kaikki lähtee edullisesti! 25.-28.3. SAMPLE SALE (Globe Hope & Lovent) Glo..

Lue lisää...

Tekijät Globe Hopen takana osa 1: toimitusjohtaja Seija Lukkala

in BLOGI .

Motto: Hyväksy se mitä et voi muuttaa. Muuta se paremmaksi minkä voit. Me voimme muuttaa paljon, yksilöinä ja yhdessä! Mikä sai sinut perustamaan Globe Hopen? Huoli maapallon tulevaisuudesta, jota uhkaa kerskakulutus ja lyhytkestoinen kuluttaminen. Huoli nousee tiedosta, että väestö ja taloudet kasvavat maapallolla, mikä merkitsee että kulutuskin kasvaa. Meillä on vain yksi maapallo ja yhdet luonnonvarat. Käytämme jo liian suuren osan uusiutuvista luonnonvaroista, joten olemassa oleva tavara pitää saada kiertämään. Tähän tarpeeseen päätin perustaa kierrätysmateriaaleista uusiotuotte..

Lue lisää...

Syksy 2020: Globe Hope vallankumouksellinen vaatemallisto

in UUTISET .

    Tulossa syksyllä 2020: vallankumouksellinen vastuullinen vaatemallisto, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä langasta   Globe Hope lanseeraa vaatemalliston miehille ja naisille. Mallisto sisältää trikoo- ja neuletuotteita. Slow Fashion. Environmental awareness. Eco design. Haluatko syksyn puhutuimman vaatemalliston jälleenmyyjäksi? Lähetä s-postia: sales@globehope.com ..

Lue lisää...

Globe Hopen jälleenmyyntiketju kasvaa

in UUTISET .

Globe Hopen ekologisia ja eettisesti valmistettuja laukkuja ja asusteita saa kaikkiaan 41 myyntipisteestä 27 paikkakunnalla. Uutena jälleenmyyjänä mukana on suomalaisten kauppiaiden omistama kotimainen erikoisliikeketju Moda. Nyt Globe Hopen tuotteita löytyy yhteensä kuudesta Modan myymälästä Kankaanpäästä, Kuopiosta, Nurmeksesta, Raahesta, Sotkamosta ja Vilppulasta. Löydä lähin jälleenmyyjäsi oheisesta kartasta ja tule tutustumaan Globe Hopen ainutlaatuiseen ekodesigniin! https://www.globehope.com/kartta ..

Lue lisää...

Kiertotalouden merkkipäivä White Monday

in BLOGI .

White Monday 25.11.2019 tuo ekologista kulutusajattelua vaihtoehdoksi ylikulutukselle. Kiertotalouden merkkipäivänä ei kasvateta jätekasaa eikä tuhlata luonnonvaroja. Maailman ylikulutuspäivä oli tänä vuonna 29.7. – yhä edellisiä vuosia aikaisemmin. Ylikulutuspäivä on laskennallisesti päivä, jolloin ihmisten ekologinen jalanjälki ylittää maapallon biokapasiteetin, eli kyvyn tuottaa uusiutuvia luonnonvaroja ja käsitellä fossiilisten polttoaineiden käytön aiheuttamia kasvihuonekaasupäästöjä. Suomalaisten ylikulutuspäivä oli vuonna 2019 jo 5. huhtikuuta. Suomalaiset siis kuluttavat osansa m..

Lue lisää...

Pikavauhtia kaatopaikalle vuoden turhakkeena

in BLOGI .

YouTube-vaikuttaja Kalenterikarju kävi tutustumassa Globe Hopen vastuulliseen tuotantoon. Katso video!   Myyntiennätyksiä, vaateläjiä, viikoittain vaihtuvia valikoimia. Pikamuoti on noussut puheenaiheeksi tänä syksynä Suomessa. Syksyn 2019 ostoskeskushuumassa on nähty ennennäkemätöntä avajaisryntäystä. Vastikään Suomeen rantautuneet, edullista ja nopeasyklistä muotia tarjoavat kansainväliset vaateketjut ovat tehneet myyntiennätyksiä Helsingissä. Suomalaiset ovat tarttuneet innokkaina uusien vaatemerkkien tarjouksiin, ja jälki on ollut joskus jopa karua. Esimerkiksi Iltalehti..

Lue lisää...

Syysmallisto 2019

in BLOGI .

Katso syysmalliston fiilisvideo ja innostu ekologisesta muodista!   Videon tekijä Paavo Pengermä Mallit Antti ja Anna Kuvaaja Oskari Sarkima Stylisti Noora Makkonen Tuotesuunnittelijat: Miisa Asikainen & Anssi Ruokokoski       ..

Lue lisää...

Sokos uudeksi jälleenmyyjäksi!

in UUTISET .

Globe Hopen tuotteita löytyy jatkossa myös Sokoksilta!   Olemme erittäin onnellisia voidessamme kertoa, että jälleenmyyjäverkostomme on kasvanut! Tuotteitamme löytyy valikoiduilta Sokoksilta. Tuotevalikoimat löytyvät Turun, Tampereen sekä Helsingin Sokoksilta. Asusteosastoilta löytyvät Globe Hopen klassikkolaukut, -reput ja -asusteet sekä syksyn uutuudet!     ..

Lue lisää...
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa
Uutiskirje
Tilaa uutiskirje, voita 100 € lahjakortti! x

* Sähköposti: