ghfghgfhgfhgfhg

fgh fg f ghf gh ghf ghfghf ghf ghf  ghfgf hghf ghfgf hghf 

Maskituotanto sai Globe Hopen tinkimään periaatteistaan

in UUTISET .

Tiedote 20.5.2020 Globe Hopen arvot ja koronatilanne Kolme E:tä - Eettisyys, Ekologisuus ja Esteettisyys ovat Globe Hopen arvoja siinä missä Vastuullisuus, Vaikuttavuus ja Avoimuus. Kaikki nämä pysyvät, mutta jotain olennaista on nyt muuttunut. Globe Hopen perustaja ja toimitusjohtaja Seija Lukkala kertoo asiasta seuraavasti: "Vastuullisena yrityksenä haluamme olla täysin resurssein auttamassa koronakriisin hoitoa. Perinteisesti toimimme käyttämällä kierrätys- ja ylijäämämateriaaleja, mutta nyt olemme ottaneet uusia, kotimaisia ja korkeaa teknologiaa edustavia, neitseellisiä mater..

Lue lisää...

Tekstiilien kierrätys on jo täällä - 3000 kiloa NRC Group Finlandin työvaatteita sai uuden elämän Globe Hopen avulla

in ASIAKASTARINAT .

NRC Group Finland ja Globe Hope kierrättivät yhdessä 3 000 kiloa käytöstä poistuneita työvaatteita. Globe Hopen ratkaisun avulla vain öljyisimmät vaatteet päätyivät energiajätteeksi, mikä vastasi NRC Groupin toiveeseen mahdollisimman tehokkaasta kierrätyksestä. Kun VR Track ja NRC Group yhdistyivät vuoden 2019 alussa, muuttui samalla VR Trackin virallinen nimi.   – Hyvin nopeasti kävi ilmi, että yrityksen logo löytyy monesta paikasta, myös kaikkien työntekijöidemme työvaatteista, kertaa NRC Group Finlandin viestinnän asiantuntija Ida Andersson ja jatkaa:   – Alusta saakka oli..

Lue lisää...

Tilannepäivitys

in BLOGI .

Vielä hetki sitten meillä kenelläkään ei ollut aavistusta siitä millaisia aikoja nyt elämme. Tarvitsemme kaikki nyt tukea toisiltamme ja erityistä huolenpitoa. Toivomme, että tämä poikkeusaika kiinnittää huomiomme asioihin, jotka ovat meille oikeasti tärkeitä. Rakkaiden läheisten ihmistemme terveys on nyt etusijalla. Jos haluamme etsiä tästä tilanteesta positiivista, on ilmastonmuutoksen kannalta tapahtunut hyviä asioita. Näiden vaikutusten osalta toivomme, että ne eivät ole tilapäisiä vaan johtaisivat pysyviin, kestäviin muutoksiin käyttäytymisessä.   Muistathan, että s..

Lue lisää...

TEHTAANMYYMÄLÄN TAPAHTUMAT

in UUTISET .

KAIKKI TULEVAT TAPAHTUMAT OVAT PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN TAKIA.   TULEVAT TAPAHTUMAT NUMMELAN TEHTAANMYYMÄLÄSSÄ:   Kevään aikana tehtaanmyymälässä tapahtuu! Tule mukaan!   26.-29.2. TAKKIPÄIVÄT Vietämme huimia takkipäiviä 26.-29.2. Globe Hopen & SL Studion takit jopa -70 %. Tule tekemään laadukkaita takkilöytöjä! 11.-14.3. KANGAS- JA MATERIAALIMYYNTI Olemme jälleen siivonneet varastoja ja myymme paljon laadukkaita kankaita (tekoturkiksia, puuvilla- villa ja työvaatekankaita). Jos ompelusormiasi syyhyää, tule ostamaan materiaalit meiltä. Kaik..

Lue lisää...

Tekijät Globe Hopen takana osa 1: toimitusjohtaja Seija Lukkala

in BLOGI .

Motto: Hyväksy se mitä et voi muuttaa. Muuta se paremmaksi minkä voit. Me voimme muuttaa paljon, yksilöinä ja yhdessä! Mikä sai sinut perustamaan Globe Hopen? Huoli maapallon tulevaisuudesta, jota uhkaa kerskakulutus ja lyhytkestoinen kuluttaminen. Huoli nousee tiedosta, että väestö ja taloudet kasvavat maapallolla, mikä merkitsee että kulutuskin kasvaa. Meillä on vain yksi maapallo ja yhdet luonnonvarat. Käytämme jo liian suuren osan uusiutuvista luonnonvaroista, joten olemassa oleva tavara pitää saada kiertämään. Tähän tarpeeseen päätin perustaa kierrätysmateriaaleista uusiotuotte..

Lue lisää...

Syksy 2020: Globe Hope vallankumouksellinen vaatemallisto

in UUTISET .

    Tulossa syksyllä 2020: vallankumouksellinen vastuullinen vaatemallisto, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä langasta   Globe Hope lanseeraa vaatemalliston miehille ja naisille. Mallisto sisältää trikoo- ja neuletuotteita. Slow Fashion. Environmental awareness. Eco design. Haluatko syksyn puhutuimman vaatemalliston jälleenmyyjäksi? Lähetä s-postia: sales@globehope.com ..

Lue lisää...

Globe Hopen jälleenmyyntiketju kasvaa

in UUTISET .

Globe Hopen ekologisia ja eettisesti valmistettuja laukkuja ja asusteita saa kaikkiaan 41 myyntipisteestä 27 paikkakunnalla. Uutena jälleenmyyjänä mukana on suomalaisten kauppiaiden omistama kotimainen erikoisliikeketju Moda. Nyt Globe Hopen tuotteita löytyy yhteensä kuudesta Modan myymälästä Kankaanpäästä, Kuopiosta, Nurmeksesta, Raahesta, Sotkamosta ja Vilppulasta. Löydä lähin jälleenmyyjäsi oheisesta kartasta ja tule tutustumaan Globe Hopen ainutlaatuiseen ekodesigniin! https://www.globehope.com/kartta ..

Lue lisää...

Kiertotalouden merkkipäivä White Monday

in BLOGI .

White Monday 25.11.2019 tuo ekologista kulutusajattelua vaihtoehdoksi ylikulutukselle. Kiertotalouden merkkipäivänä ei kasvateta jätekasaa eikä tuhlata luonnonvaroja. Maailman ylikulutuspäivä oli tänä vuonna 29.7. – yhä edellisiä vuosia aikaisemmin. Ylikulutuspäivä on laskennallisesti päivä, jolloin ihmisten ekologinen jalanjälki ylittää maapallon biokapasiteetin, eli kyvyn tuottaa uusiutuvia luonnonvaroja ja käsitellä fossiilisten polttoaineiden käytön aiheuttamia kasvihuonekaasupäästöjä. Suomalaisten ylikulutuspäivä oli vuonna 2019 jo 5. huhtikuuta. Suomalaiset siis kuluttavat osansa m..

Lue lisää...
  • Design From Finland
  • Repack
  • Paytrail
  • MasterCard
  • Visa