Globe Hope on kehittänyt palvelukonseptin, jolla se auttaa yrityksiä kierrättämään poistotekstiiliä resurssitehokkaasti. Asiakas saa raportoidun näytön osallistumisestaan uudenlaiseen kiertotalousratkaisuun, joka säästää luonnonvaroja ja antaa katetta vastuullisuusviestintään.


Elämme keskellä materiaalien nopeaa käyttösykliä: Maailmassa viedään roska-autollinen tekstiiliä kaatopaikalle tai poltettavaksi joka sekunti. Suomessa syntyy vuosittain noin 70-100 miljoonaa kiloa tekstiilijätettä VTT:n arvion mukaan. Työvaatteiden osuuksia ei ole Suomessa tarkasti tilastoitu, mutta arviomme mukaan vuosittaisia työvaatepoistoja kertyy noin 15 miljoonaa kiloa, josta valtaosa, jopa 95 prosenttia, poltetaan.

 

 

top 1 

HUKATTU MATERIAALI ON AIKAMME ONGELMA

Kulutuksen nopea kierto on tehnyt tekstiilistä osan aikamme mittavaa ympäristöongelmaa. Globe Hopen toiminnan ytimessä on tuotteiden eliniän pidentäminen niin pitkälle kuin mahdollista.

top 1 

VASTAUS ONGELMAAN: JÄTTEESTÄ RAAKA-AINEEKSI

Globe Hope on kehittänyt tekstiilien kiertoon palvelukonseptin, joka hyödyntää yritysten poistoon meneviä tekstiiliä uusiotuotteina ja kiertotalouden osamateriaalina.

top 1 

GLOBE HOPE ZERO WASTE

Globe Hopen palvelukonsepti säästää luonnonvaroja resurssitehokkaasti. Zero Waste vähentää jätettä ja tarjoaa yrityksille raportoitua tietoa vastuullisesta toiminnasta.

  • Maksutavat