Globe hope & vastuullisuus

 

Globe Hope on vuonna 2003 perustettu ecodesign-yritys, jonka perusajatuksena on saada materiaali uudelleen kiertoon designin, laadun ja brändäyksen avulla.


Vastuullisuus, avoimuus ja vaikuttavuus ovat mukana kaikessa tekemisessä. Yrityksen arvoja ovat eettisyys, ekologisuus ja esteettisyys.


Globe Hope pyrkii edistämään kiertotaloutta ja toimimaan niin, että mahdollisimman vähän materiaaleja jäisi käyttämättä tai tulisi poistetuksi kierrosta. Yritys tarjoaa vaihtoehdon kertakäyttötuotannolle luomalla kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista uusia korkean käyttöarvon tuotteita. Yrityksen vastuullisuudesta kertoo myös tuotanto Suomessa ja Virossa, joissa työntekijöiden oikeudet ovat lailla turvatut.


Globe Hope kiteyttää tarinansa: Teemme hylätystä ja unohdetusta materiaalista rakastettavaa. Arvottomasta arvokasta.


Tämä raportti kertoo Globe Hopen laukku- ja asustetuotannosta.

 

top 1 

MATERIAALITEHOKKUUS

Globe Hope käyttää tuotantonsa materiaaleina kierrätettyjä tekstiilejä, tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaita sekä erilaisia kierrätettyjä ja ylijäämäisiä kovia materiaaleja. Lue lisää.

top 1 

LÄHITUOTANTO

Globe Hopen alihankinta koostuu muutamista ompelimoista Suomessa ja Virossa. Vaalimme vastuullista tuotantoa ja pitkiä alihankkijasuhteitamme. Lue lisää.

top 1 

YMPÄRISTÖVASTUU

Luonnonvarojen säästö on Globe Hopen toiminnan ytimessä. Jo lähtökohtaisesti uusiotuotanto tuo positiivisia ilmastovaikutuksia verrattuna neitseellisiin raaka-aineisiin. Lue lisää.

 

KESTÄVÄÄ LAATUA

Globe Hope haluaa pidentää tuotteiden elinikää niin pitkäksi kuin mahdollista. Tuotteillemme on korjaus- ja kierrätyspalvelu. Korjaamalla ja Twice Loved Hope -konseptilla jatkamme materiaalien elämää viimeiseen hengenvetoon asti. Lisäksi löydät sivuiltamme kattavat materiaalien hoito-ohjeet. Lue lisää.

 

 

 

YHTEISKUNNALLINEN VAIKUTTAMINEN

Globe Hope osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun luonnonvarojen säästämisen puolesta. Ylikulutuksen sijaan kannustamme ostamaan vain tarpeeseen. Vastuullisuus on Globe Hopen toiminnan ydin ja syy olemassaololle. Lue lisää.

  • Maksutavat