top 1 

PERUSTETTU VUONNA 2003

Seija Lukkala perusti Globe Hopen vuonna 2003 Vihdin Nummelaan ja loi tekstiilialalle kiertotalouteen perustuvan design-konseptin.

top 1 

THREE TIMES LOVED HOPE

Tuotteemme valmistetaan ammattitaitoisten ompelijoiden käsityönä Suomessa ja Virossa kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

top 1 

TULEVAISUUDEN ALKEMISTIT

Teemme hylätystä ja unohdetusta eettisiä, ekologisia ja esteettisiä design-tuotteita.

 

GLOBE HOPE - TULEVAISUUDEN TARINA

Globe Hope on suomalainen vuonna 2003 perustettu design-talo, joka valmistaa laukkuja ja asusteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista sekä luonnonkosmetiikkaa puhtaista Pohjoismaisista raaka-aineista. Arvomme ovat ekologisuus, eettisyys ja esteettisyys. Tuotteillamme on kestävä tarina, alkuperä ja tarkoitus. Meille materiaali on mahdollisuus ja alkuperä inspiraation lähde. Teemme hylätystä ja unohdetusta rakastettavaa.

PALKINNOT

Amnesty International on palkinnut yrityksen Vuoden Suunnittelijan tittelillä vuonna 2005, Kulttuuriministeriö on myöntänyt Globe Hopelle Taiteen ja Kulttuurin Suomi Palkinnon vuonna 2006. Lisäksi Globe Hopen tuotteet kantavat Avainlippu-tunnusta, joka kertoo merkittävästä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. Vuonna 2012 tuotteille myönnettiin myös Suomalaisen Työn Liiton Design From Finland -tunnus.

 

 

 

 

top 1 

DESIGN FROM FINLAND

Tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton -tunnus vuonna 2012.

top 1 

SUOMALAISTA TYÖTÄ JA OSAAMISTA

Tuotteillamme on kestävä tarina, alkuperä ja tarkoitus.

top 1 

TUNNUSTUSTA KIERTOTALOUDEN EDISTÄMISESTÄ

Globe Hopelle on myönnetty Taiteen ja Kulttuurin Suomi-palkinto vuonna 2006.

 

 

 

 

  • Maksutavat