top 1 

GLOBE HOPE PERUSTETAAN

Seija Lukkala perustaa Globe Hope Oy:n ja ensimmäinen ideamallisto esitellään Vatevan messuilla. Mallisto otetaan jälleenmyyntiin Suomessa ja Japanissa.

top 1 

YRITYSYHTEISTYÖ ALKAA

Yritysyhteistyö alkaa Nokian kanssa vanhojen työvaatteiden hyödyntämisellä. Yritysten ylijäämämateriaaleista alkaa muodostua mahdollisuus vastuullisille yrityslahjoille.

top 1 

VUODEN SUUNNITTELIJA

Amnesty International palkitsee Globe Hopen Vuoden Suunnittelijan tittelillä.

top 1 

TAITEEN JA KULTTUURIN SUOMI-PALKINTO

Kulttuuriministeriö myöntää Globe Hopelle Taiteen ja Kulttuurin Suomi-palkinnon.

top 1 

OMA MYYMÄLÄ HELSINGIN LASIPALATSIIN

Ensimmäisen oma kivijalkamyymälä avataan Helsingin ydinkeskustan funkistyyliseen maamerkkiin, Lasipalatsiin. Lasipalatsin myymälä sisustetaan täysin kierrätysmateriaaleja hyödyntäen: kalusteet muokataan Suomen Gummitehtaan vanhoista tuotantokalusteista.

top 1 

GLOBE HOPE OSTAA SECCO FINLANDIN

Globe Hope ostaa toisen kierrätysmateriaaleja hyödyntävän yrityksen, Secco Finlandin. Secco valmistaa tuotteita kovista kierrätysmateriaaleista, kuten lp-levyistä, tietokoneen piirilevyistä sekä auton kumista. Seccon myötä Globe Hopeen siirtyy paljon uutta materiaalitietoa.

top 1 

HELSINKIIN AVATAAN TOINEN MYYMÄLÄ

Kiseleffin talon ensimmäistä myymälää lähes puolet suurempi Kiseleffin myymälä avataan Senaatintorin laidalle. Kiseleffin myymälä sisustetaan Lasipalatsin myymälän tavoin pääosin Suomen Gummitehtaan kalusteilla. Uusi myymälä on tilavampi ja galleriamainen. Se mahdollistaa malliston esittelyn paremmin sekä tarjoaa tilat erilaisille tapahtumille.

top 1 

FABRIC RE:DEFINED NÄYTTELY WASHINGTONISSA

Suomen suurlähetystössä Washingtonissa avataan Globe Hopen tuotteita ja mallistoja esittelevä näyttely, Fabric Re:Defined.

top 1 

DESIGN FROM FINLAND -TUNNUS

Globe Hopen tuotteille myönnetään Suomalaisen Työn Liiton Design From Finland -tunnus.

top 1 

SUODATIN-LAUKULLE KANSAINVÄLISTÄ MENESTYSTÄ

Globe Hopen uniikki viikonloppulaukku Wayne the Workman tai kotoisammin Suodatin, palkitaan kansainvälisessä Promotional Gift Award 2013-kilpailussa. Saksan Kölnissä järjestetyssä kilpailussa voittajat valitaan yli kahdensadan yrityslahjan joukosta. Reilunkokoinen, treenikassiksikin soveltuva, Suodatin-laukku menestyy brändättyjen tuotteiden Premium-luokassa.

top 1 

SEIJA LUKKALASTA VUODEN HELSINGIN YRITTÄJÄNAINEN

Helsingin Yrittäjänaiset valitsivat Seija Lukkalan vuoden 2017 Helsingin Yrittäjänaiseksi.

top 1 

GLOBE HOPEN BRÄNDI UUDISTUU

Globe Hope uudistaa brändi-ilmeensä ja keskittyy jatkossa vastuulliseen ekodesigniin, joka on aiempaa ekslusiivisempaa. Globe Hopen luku kaksi on tulevaisuuden tarina, jossa hylätystä ja unohdetusta tehdään rakastettavaa ja arvottomasta arvokasta. Uusi logo, alkemistien maapallo eli terra terreus kuvaa arvomaailman muutosta, jossa vastuullinen design on uusi standardi suunnittelulle.

top 1 

LUONNONKOSMETIIKKAA VALIKOIMAAN

Globe Hopen tuotevalikoima laajenee luonnonkosmetiikkaan. Kosmetiikkatuotteet ovat Mia Höytön kehittämiä ja soveltuvat luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Ecosert-sertifioidut tuotteet ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 2012 asti. Nyt kosmetiikkatuotteet siirtyvät Globe Hope -tuotemerkin alle ja täydentävät yrityksen ekologisten lifestyle-tuotteiden valikoimaa.

top 1 

SYYSMALLISTO RIITE

Syysmallisto ‘Riite’ on materiaalilähtöinen konsepti, jossa yhdistyvät ajaton muotoilu ja kestävät materiaalit, jotka ovat saaneen uuden elämän design-laukkuna tai -asusteena. Uuden laukku- ja asustevalikoiman suunnittelusta ovat vastanneet yrityksen pitkäaikaiset suunnittelijat Anssi Ruokokoski ja Miisa Asikainen.

top 1 

GLOBE HOPE TÄYTTÄÄ 15 VUOTTA

Kesällä 2018 tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun Globe Hope perustettiin Vihdin Nummelaan. Kierrätystekstiileistä valmistetuista vaatteista tunnetuksi tullut yritys on onnistui muuttamaan mielikuvia design-tuotteista ja loi kiertotalouteen perustuvan konseptinsa, jossa ylijäämä- tai poistomateriaalille annetaan uusi elämä.

  • Maksutavat