Ekologinen yityslahja
Finavia kierrätti lippunsa tuotteiksi.

Etsittekö konkreettista tapaa toteuttaa kestävää kehitystä ja vastuullisia hankintoja??

Globe Hope valmistaa lähituotantona ekologisesti ja eettisesti kestäviä räätälöityjä tuotteita yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Hyödynnämme olemassa olevia materiaaleja ja teemme niistä juuri teidän tarpeisiin sopivia käytännöllisiä tuotteita eri hankinta tarpeisiin oli se give away, tapahtumatuote tai asuste, liikelahja, toimisto käyttö-tuote, muistamiset henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tai vaikkapa varainkeruuseen tai myyntiin. Jokaiseen tuotteeseen tulee sen materiaalin uusiokäyttö kertomus teidän omana viestinä riippulapulla. Käytännöllinen yhteisbrändi-tuote kertoo paljon enemmän sen käyttäjälle yhteisistä arvoista ja vastuullisesta toiminnasta.

Neljä hyvää syytä valita Globe Hope yhteistyökumppaniksi

1. Kiertotalous

 Kaikki tuotteemme tehdään ympäristöystävällisesti olemassa olevista materiaaleista, eli hyödynnämme käyttötarkoituksensa päätökseen tulleet ja vähennämme hukkaan heitettävää materiaalia ja teemme siitä kiertotalouden mukaisesti tuotteita, eli annamme uuden käyttötarkoituksen.

2. Eettisyys

Olemme sitoutuneet valmistamaan kaiken vastuullisesti ja laadukkaasti käsityönä lähituotantona. Lisäksi tuotteemme kantaa Design from Finland ja Avainlippu merkkejä. Halutessanne voimme hakea tuotesarjoille muita tunnisteita.

3. Ekologinen design & suunnittelu


Suunnittelumme lähtökohtana on räätälöidyt käytännölliset, laadukkaat ja pitkäikäisen tuotteet. Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla pystymme tarjoamaan hyvin suunniteltuja tuotteita, jotka ovat materiaalivalinnoilla ja toteutukseltaan ainutlaatuisia ja teidän tarpeisiin sopivia tuotteita.

4. Vastuullinen yritys

Globe Hope tunnetaan hyvin pitkäaikaisena vastuullisena edelläkävijänä toimijana alalla. Tarinamme alkoi jo 2003 ja kuluttajatuotteemme ovatkin hyvin arvostettuja. Olemme toimineet vastuullisesti ensimmäisestä päivästä lähtien ja aiomme toimia myös tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää yhteistyö mahdollisuuksista!